Rólunk

Amiben jók vagyunk

Ahogy az embereknek, úgy az ingatlanoknak is lelkük van. Ha a két lélek egymásra talál, akkor mindkettőjük élete pozitív hatást gyakorol egymásra. A mi feladatunk hogy összehozzuk őket.

Lehet, hogy egy kicsit morbidnak tűnik ez a kijelentés de mi értjük az ingatlanok nyelvét. Sőt, ha ránézünk egy ingatlanra, akkor látjuk a születésének első pillanatait, az elmúlt éveket a falai között, a jelenét, de még a jövőjét is. Talán ennek köszönhetjük sikerünket, hogy erre a képességre nem mindenki alkalmas. Az elmúlt évek alatt számtalan ingatlan sorsa fordult jobbra azáltal, hogy mi kézbe vettük őket. Illetve számtalan emberi sors változott pozitív irányba, mert segítettünk nekik új életet kezdeni. Az ingatlanhoz fűződő emberi kapcsolatok sok esetben azért mennek tönkre, mert a megoldásra váró feladatok nehéz és bonyolult jogi procedúrákká alakulnak át. Ha viszont sikerül megérteni azt, hogy a megoldás kulcsa magában az ingatlanban van, akkor egy lépéssel előrébb vagyunk a boldogság útján.

Ezzel a szemlélettel dolgozunk nap mint nap és érünk el sikereket a munkánk során. Mert nem csak egy munka a miénk, hanem hivatás....azaz elhivatottság az ingatlanokért és a benne élőkért.... legyen az tulajdonos vagy bérlő is egyaránt.   

TőlemNeked Kft. 

 Kertvárosi Ingatlan Stúdió

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének a tagja 


Ingatlanértékesítés, Bérlőközvetítés és Lakáskezelés a Csepel szigeten


Cégünk Magyarországon bejegyzett, kizárólagosan magyar tulajdonosokból álló családi vállalkozás. Tevékenységünk azért csak a Csepel - szigetre korlátozódik, mert itt élünk és itt tudjuk felelőségteljesen elvégezni az általunk vállalt tevékenységeket. Több mint 10 éve vagyunk jelen az ingatlan piacon, mint Kertvárosi Ingatlan Stúdió. Együttműködő partnereinkkel azon dolgozunk, hogy a kertvárosi ingatlan tulajdonosok részére teljeskörű ingatlanszolgáltatást tudjunk biztosítani. 


Keressen minket bizalommal!

Vagy adja meg adataidat az alábbi űrlap segítségével és hamarosan  felvesszük Önnel a kapcsolatot.