Hemway

A Magyarországon még újdonságnak számító DIY ( Do It Yourself ) napról-napra egyre nagyobb érdeklődésnek örvend. Szabad szavas fordításban a jelentése " Készítsd el magad ". 

Ez a tevékenység hasonlít a kreatív hobby munkákhoz, annyi különbséggel hogy itt olyan termékek  készülnek el, amit boltban is meglehetne kapni... de borsos áron. A DIY kedvelői elhivatottak a régi tárgyak megmentése iránt, így az ő kezük alól csodás régi stílusú átfestett bútorok és felújított vagy új lakberendezési tárgyak kerülnek ki. Ha jobban szétnézünk otthonunkban, akkor egy csomó olyan tárgyat találunk ami feleslegesnek tűnik és kidobásra vár. Nos, van egy jó hírem!  A DIY segítségével remek dolgok készülhetnek belőle. Pl. befőttes üvegből váza, vagy törött tükörből mozaik falikép...stb. 

A TőlemNeked Kft. DEKORÁLLAK szolgáltatása bevezet Téged is a DIY világába... ha még nem ismered. Kövesd a facebook oldalunkat és lesd el az ötleteket. Ha elég erőt gyűjtöttél és lett inspirációd is az elkezdéshez, akkor fogj neki Te is a felújításnak vagy dekorálásnak! Tekintsd meg a webáruházunkat, ahol jó minőségű és sokféle színű festéket, krétafestéket, csillámfestéket találsz! Várunk a DIY követőjeként a DEKORÁLLAK csapatába! 


Dekorációs festékek és csillámporok Tőlem Neked

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et.

Consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi id est laborum et dolorum fuga et.


Bútor festékek

Kategóriák

Fal festékek

Kategóriák

Kategóriák