Szolgáltatások

Miben tudunk segíteni Neked?

Összetett szolgáltatások az ingatlan piac igényeihez igazodva


Magyarországon az ingatlanok jelentős része lépett a hanyatlás útjára. Ennek oka a rossz gazdasági helyzet, a munkaerő hiány és az emberek elérdektelenedése. Ezen szeretnénk változtatni!

A deviza hitelesek nagy része nem látja a kiutat arra vonatkozólag, hogy miképpen menthetné meg otthonát a bank karmai közül. Küzd a hitel törlesztéssel vagy már azzal sem....de egy biztos, hogy az ingatlana állapota évről évre egy cseppet sem javul, sőt inkább csak romlik. Nekik tudunk segíteni!

Aki éppen nem a hitelesek közé sorolható, annak meg a családja, szomszédja vagy az adóhivatal keseríti meg az életét. Ez miatt egy cseppet sincs ideje és kedve a ház vagy lakás állapotának javításával bajlódni. Nekik is tudunk segíteni!

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az ingyenes tanácsadást követően megoldást tudjunk kínálni az ingatlannal kapcsolatos problémákra.  Legyen az ingatlan megosztás, ingatlan felújítás vagy ingatlan eladás. A cél az, hogy a probléma megoldásával ügyfeleink további életét megkönnyítsük és nem utolsó sorban az ingatlan értékét növeljük..

Ha szükséged van ingyenes ingatlantanácsadó szolgáltatásunkra, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot:


Bizonytalan vagy és tanácsadásra lenne szükséged? Az első konzultáció ingyenes ! 

Fordulj hozzánk bizalommal !

Online konzultáció

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.