Szolgáltatásaink

Bérlőközvetítés

Kiadó ingatlana van ... vagy kiadó ingatlant keres?

A mostani helyzetben sajnos egyik sem egyszerű dolog. Sok bizonytalan tényező nehezíti meg a bérbeadók és a bérlők helyzetét. Miről is beszélek? Nézzük külön-külön ezeket: 

Ház- és Lakáskezelés

Túlságosan elfoglalt?  Távol él a kiadott ingatlantól?

Az ingatlan bérbeadás jól jövedelmező, passzív bevételi forrást biztosító tevékenység. De ahhoz, hogy probléma mentesen működjön, egy csomó feladat nehezedik a bérbeadó vállára. Ha ezek a feladatok nincsenek rendszeresen teljesítve, akkor bizony negatív kimenetelű is lehet a bérbeadás vége.


Ingatlanértékesítés


Eladó ingatlana van amit szeretne biztonságosan és a legmagasabb áron értékesíteni?

Akkor az értékesítést bízza ránk! Mi nem csak az ingatlanhirdetésben tudunk segíteni! Az értékesítési folyamat ettől sokkal többet jelent. Sikerdíjas szolgáltatásunkkal a SIKERES értékesítést biztosítjuk Önnek, ráadásul sokkal kedvezőbb áron mint a nagyobb irodák. Munkánk egészen a Birtokba adásig tart és folyamatosan fogjuk a kezét.

Együttműködő partnereink önálló, Magyarországon bejegyzett és több éves szakmai gyakorlattal rendelkező szakemberek, akikkel együtt azon dolgozunk hogy az ingatlan eladások során az ügyfeleink a lehető legnagyobb biztonságban és nyugalomban legyenek.

A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Akár a meghitt környezetben megtartott délutáni teázások vonzanak, akár szeretnéd egy nyugodt helyen olvasgatni kedvenc regényedet, az angol kertek tökéletesen alkalmasak arra, hogy saját, titokzatos világodba menekülhess el a mindennapok zajos nyüzsgése elől.

A barkácsáruházak polcai telis-tele vannak a legkülönbözőbb színű és formájú kaspókkal, melyek közül kedvünkre válogathatunk. Mi van azonban akkor, ha valami egyedi megoldást szeretnénk, de nem tudjuk, hogy merre induljunk el? Ebben az esetben inspirációra van szükségünk, épp ezért a jeligénk: kerti virágtartó ötletek.

A szürke igen népszerű neutrális szín, hiszen annyi mindennel kombinálható. Azonban, mint a legtöbb társánál, itt is vannak hibalehetőségek. Ezt tedd és ezt ne tedd, ha a szürke 50 árnyalatáról van szó.

Termékek

Kategóriák

Rólunk mondták

Amikor a csepeli házunk eladásra került a Kertvárosi Ingatlan Stúdió segítségével, akkor nagyon örültem a teljeskörű szolgáltatásuknak, hiszen ők segítettek nekünk egy másik ingatlant is találni. Nekem sem időm, sem energiám nem lett volna a hirdetéseket folyamatosan figyelni.

Pintér Terézia

Csecsemő ápoló

Sajnos az élet úgy hozta, hogy albérletet kellett keresgélnem. Jópár becsapós hirdetésbe botlottam bele, míg végül a Kertvárosi Ingatlan Stúdió segített megtalálni az új otthonunkat. Továbbá még egy kiadó garázst is szerzett nekünk, hogy az összes dolgunkat kényelmesen el tudjuk pakolni.

Csaba László

Esztergályos

A nagymamámtól kaptam egy felújítandó családi házat, amit az évek során idővel szépen sikerült rendbetennem. Némi hitelt is felvettem, aminek a törlesztőrészletét a mai napig is fizetem. A Kertvárosi Ingatlan Stúdió részére átengedtem hasznosításra, így azóta a bérleti díjból tudom fedezni a hitelemet.

Barián Viktor

Bolti eladó

Online időpont foglalás személyes tanácsadásra

Foglaljon időpontot személyes tanácsadásra. A foglalást email-ban igazoljuk vissza. 

Kérjük, hogy olvassa el az Adatkezelési tájékoztatónkat, mert az adatai megadását követően a "Időpont foglalás" gomb megnyomásával automatikusan hozzájárul az adatai kezeléséhez.