Szolgáltatásaink

Ingatlan közvetítés & Hitel & Biztosítás Tőlem Neked

Ingatlanközvetítés

Eladó ingatlanod van amit szeretnél biztonságosan, gyorsan és a legmagasabb áron értékesíteni?

Akkor az értékesítést bízd ránk! Mi nem csak az ingatlanhirdetésben tudunk segíteni! Az értékesítési folyamat ettől sokkal többet jelent. Sikerdíjas szolgáltatásunkkal a SIKERES értékesítést biztosítjuk neked, ráadásul sokkal kedvezőbb áron mint a nagyobb irodák. Munkánk egészen a Birtokba adásig tart és közben folyamatosan fogjuk a kezed.

Együttműködő partnereink önálló, Magyarországon bejegyzett és több éves szakmai gyakorlattal rendelkező szakemberek, akikkel együtt dolgozunk hogy az ingatlan eladások során az ügyfeleink a lehető legnagyobb biztonságban és nyugalomban legyenek.

Bérlőközvetítés és lakáskezelés

Kiadó ingatlanod van ... vagy kiadó ingatlant keresel?

A mostani helyzetben sajnos egyik sem egyszerű dolog. Sok bizonytalan tényező nehezíti meg a bérbeadók és a bérlők helyzetét. Miről is beszélek? Nézzük külön-külön ezeket:

Bérlő: Megbízható-e a bérbeadó? Nem fog állandóan zaklatni? Biztos mindig elérhető? Befizeti a rezsit, ha tőlem beszedi a rezsi díjat?

Bérbeadó: Megbízható-e a bérlő? Fog tudni rendesen fizetni? Nem fogja lelakni az ingatlanom? Van rendes munkahelye? Hogy fogom kirakni ha nem fizet?

Ha szeretné biztonságosan bérbe adni az ingatlanát, akkor állunk rendelkezésére.

Hitelközvetítés

Ingatlan vásárláshoz hitelre vagy/és CSOK-ra is szükséged lenne? Szeretnéd tudni, hogy meddig tudsz nyújtózkodni a kereseted alapján?

Ne bízd a véletlenre! Mielőtt elindulsz ingatlant keresgélni, előtte mindenképp kérj egy hitel vizsgálatot. Sok időt és energiát megspórolsz magadnak, ha tisztában vagy a lehetőségeiddel. 

Mi több bankkal állunk kapcsolatban, így szívesen segítünk a hitel ügyeidben is. A személyes vagy online egyeztetést követően a legjobb bankok ajánlatai közül tudod majd kiválasztani a számodra megfelelő hitel konstrukciót.

A CSOK és a BABAVÁRÓ hitel ügyintézésében is segíteni tudunk.


Ingatlancsere Tőlem Neked

Még nem sikerült eladnod az ingatlanod? .... vagy nem mered meghirdetni, mert attól félsz, hogy nem találsz megfelelőt magadnak?

Az ingatlanpiac egyik kevésbé ismert és elismert értékesítési formája az INGATLANCSERE. A felek az eladásra váró ingatlanjaikat el tudják cserélni egymással. Ritkán sikerül egy az egyben cserepartnert találni, ezért van szükség az értékegyeztetésre. A különbözeti értéket mindig az fizeti meg, aki a nagyobb értéket képviselő ingatlan tulajdonjogát kívánja megszerezni. 

Rólunk mondták

Amikor a csepeli házunk eladásra került a Kertvárosi Ingatlan Stúdió segítségével, akkor nagyon örültem a teljeskörű szolgáltatásuknak, hiszen ők segítettek nekünk egy másik ingatlant is találni. Nekem sem időm, sem energiám nem lett volna a hirdetéseket folyamatosan figyelni.

Pintér Terézia

Csecsemő ápoló

Sajnos az élet úgy hozta, hogy albérletet kellett keresgélnem. Jópár becsapós hirdetésbe botlottam bele, míg végül a Kertvárosi Ingatlan Stúdió segített megtalálni az új otthonunkat. Továbbá még egy kiadó garázst is szerzett nekünk, hogy az összes dolgunkat kényelmesen el tudjuk pakolni.

Csaba László

Esztergályos

A nagymamámtól kaptam egy felújítandó családi házat, amit az évek során idővel szépen sikerült rendbetennem. Némi hitelt is felvettem, aminek a törlesztőrészletét a mai napig is fizetem. A Kertvárosi Ingatlan Stúdió részére átengedtem hasznosításra, így azóta a bérleti díjból tudom fedezni a hitelemet.

Barián Viktor

Bolti eladó

Online időpontfoglalás személyes tanácsadásra

Foglalj időpontot személyes tanácsadásra. A foglalást email-ban igazoljuk vissza.