Magyar fengshui

Ingatlan terápia Tőlem Neked

Amikor belépsz egy ingatlan ajtaján az pont olyan érzés mintha a benne élő személy aurájába lépnél be. Nem véletlen, hogy sokan fenntartással fogadják a váratlan látogatókat. Az otthonunk egy olyan intim környezet, ahol szabadjára engedhetjük vágyainkat, ahol korlátok nélkül élhetjük mindennapjainkat.

Mi történik akkor, ha az otthoni életedben túlzásba viszed a lazaságot? Egy darabig jól érzed magad a körülötted kialakult környezetben, de csak egy darabig. Aztán rájössz, hogy vágysz a változásra. Ez a változás utáni vágy rányomja bélyegét az életed egyéb területeire is. Érzed, hogy nem jó a munkahelyed, hogy több pénzre lenne szükséged, új párkapcsolatra vágysz vagy akár el is költöznél szíved szerint.

Nem csak a takarítás és a rendrakás tudja az otthon energiáját pozitív irányba befolyásolni, hanem egyéb energetikus tárgyak és lakberendezési termékek, amik a benne élő személyek jellemvonásaival összhangban vannak.

Kerülj harmóniába az otthonoddal

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis.