Ingatlan közvetítés

Eladó és kiadó ingatlanok közvetítése a Csepel - szigeten.


Az ingatlan közvetítő tevékenységet 2014-ben kezdte el a TőlemNeked Kft.. Az egyik tulajdonosa Czirják Györgyi, már több mint 10 éve foglalkozott ingatlan közvetítéssel. A franchise irodákat maga mögött hagyva, új megközelítésben és ügyfélbarátibb szolgáltatást nyújtva, önálló ingatlanosként lépett az ingatlan piacra. Irodáját a Szigetszentmiklós, Kossuth Lajos utca 17. szám alatt nyitotta meg Kertvárosi Ingatlan Iroda néven, majd 2018-tól üzleti megfontolás miatt mobilizálta magát. Az ügyfelek kényelmét és a praktikusságot szem előtt tartva, telefonos egyeztetést követően a megbeszélt helyen és időben, mint Kertvárosi Ingatlanos áll az ingatlan eladók és az ingatlan vásárlók szolgálatába.


Bemutatkozás

Kertvárosi Ingatlanos - Csepel sziget

Régi motoros vagyok ebben a szakmában és úgy érzem hogy már-már teljesen megszállottja lettem a munkámnak. Amit tanultam és tapasztaltam az évek során, azok mind előrébb vittek és megerősítettek abban, hogy az embereknek szükségük van segítségre ingatlanuk eladása vagy vétele során. Ha valaki szereti az embereket, akkor az megérti, hogy szinte mindenki küzd ilyen-olyan problémákkal. Az ingatlan eladások zöme ezek miatt a problémák miatt indul el. Milyen problémák lehetnek ezek?

Túl kicsi vagy túl nagy. Nincs pénz felújítani, pedig nagy szükség lenne rá. Nincs pénz fizetni a hitelt, ezért a bank elveheti az ingatlant. Válás vagy összeköltözés.......és még sorolhatnám.

Nos, a problémákat meg kell oldani. De nem mindegy hogyan!!! Komoly döntés az ember életében, amikor otthona változtatására kényszerül. A mai ingatlan piacon fennálló útvesztők nehéz helyzetbe sodorhatják azt aki nem ért hozzá. Van egy jó hírem, nem kell aggódnod! Személyre szabott ingatlan szolgáltatásokkal várom új és régi ügyfeleimet a Csepel-szigeten.

Köszönöm hogy elolvastad a bemutatkozásomat és szívből remélem, hogy találkozhatunk.


A négy ütőkártyám

Avagy a sikeres értékesítés alapja


A sikeres ingatlan közvetítés a mai világban sokkal nagyobb szakértelmet kíván, mint azt gondolnánk. Nem csak arról van szó, hogy lefotózom az ingatlant, felteszem hirdetni majd megmutatom az érdeklődőknek. Ha ez így lenne, akkor valóban nem lenne szükség képzett ingatlan közvetítőkre, hiszen ezt bárki megtudná csinálni. A helyzet sajnos az, hogy az ingatlanok jelentős része szemmel nem látható problémával küzd ( jogi, telekkönyvi, végrehajtási...stb. ).A sikeres ingatlan értékesítés érdekében ezek a problémák bizonyos eljárások lefolytatását igénylik. Ha valaki nem ért hozzá, az könnyen bajba sodorhatja a leendő vevőjét. Az ügyvédek nem kompetensek ezeket a problémákat rendbe tenni, hiszen az ő feladatuk a szerződés megírása és a földhivatalba való benyújtása leginkább. További probléma lehet, hogy a vevő nincs megfelelően tájékoztatva az ingatlan értékesítése során. Kellemetlen peres eljárás elé nézhet az, aki önállóan ingatlan értékesítésbe fog és nincs meg hozzá a szaktudása és tapasztalata. Ez a szakma nem csak a képesítést nyújtó OKJ bizonyítvány megszerzését kívánja meg, hanem a több éves tapasztalatot az emberközpontú gondolkodás módot, a rugalmasságot, a pontosságot, a kreativitást, a szépérzéket és nem utolsó sorban a kedvességet. 

Az én célom az, hogy az egyébként is stresszes ingatlan eladás és vásárlás a lehető leggyorsabban és legnyugodtabb körülmények között történjen meg. Ezért alakítottam ki szolgáltatás csomagomat az igényeknek megfelelően.


MEGBÍZÁS ESETÉN INGYENES                                Egyéb esetben 3000 Ft / megkezdett óra

Az értékesítési folyamat mindig egy kötetlen beszélgetéssel indul el. Miután szemrevételeztem az eladandó ingatlant, a külső és belső állapot valamint a "legbelső ( ami szabad szemmel nem látható )" állapot ismeretében ármeghatározást teszek. Ha az eladó elképzelése és az általam meghatározott ár találkoznak egymással, akkor tudom vállalni az ingatlan értékesítését. Megállapodunk a megbízás tartalmában és elindulhat az értékesítési folyamat. Támogatásom kiterjed a sikeres értékesítés utolsó pillanatáig, beleértve az új ingatlan kereséstől a birtokba adást is. Gyakran akkor van a legnagyobb szükség a támogatásomra, amikor a vevő átlépi a küszöböt. A pánik hangulat lecsendesíthető, ha tudjuk hogy számíthatunk valaki segítségére.

MEGBÍZÁS ESETÉN INGYENES                               Egyébként 10.000 Ft / 15-20 db fotó(  jpg )

Az értékesítési folyamat második lépése. Meghatározó szerepet lát el az ingatlan eladása során a jó minőségű, nagy felbontású, igényes fotók készítése. Ez az első benyomás, amivel a leendő vevő találkozni fog. Igaz, hogy fotót készíteni bárki tud, de azt hogy melyik fotóra fognak " harapni " a vevők....nos azt csak egy profi ingatlanos tudja. A fotózás nem vesz túl sok időt igénybe, ha erre felkészülten vár az eladó. Ha nincs hozzá szépérzéke, akkor előfordul hogy  rend rakás és bútor tologatás is párosul a tevékenységemhez. A fotózást követő munkálatok hozzák meg a kívánt eredményt, hogy az ingatlan hirdetésre elindul az érdeklődés.

MEGBÍZÁS ESETÉN INGYENES                                 Egyébként 20.000 Ft / 10 perc ( move )

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy az ingatlan eladók nehezen viselik az érdeklődők látogatásait. Jó esetben előtte egy pár nappal már értesül róla az eladó, hogy jönnek megnézni az ingatlant, így van ideje rendet rakni, kitakarítani, össze szedni a kutya gumit vagy egyéb előkészületeket megtenni. Rossz esetben spontán jön az érdeklődő és nagyon sürgős neki a megtekintés. Még rosszabb esetben jön egy Korona vírus és akkor végképp senkit sem szeretnének beengedni az otthonukba. Erre lehet remek megoldás az Ingatlan videó készítése. Köszönhető a fejlett technikának, ma már úgy is lehet értékesítést folytatni, hogy a vevő virtuális betekintést nyer az eladásra váró ingatlan belső terébe illetve a környék hangulatába. A többi már az értékesítőn múlik csak.

ELADÁS ESETÉN EGYSZERŰ VAGY EGYEDI SIKERDÍJAS SZOLGÁLTATÁS

A sikerdíjas szolgáltatás lényege az, hogy akkor kell csak fizetnie az eladónak ha sikerült értékesítenem az ingatlant. Tehát előre nem kell költségekbe vernie magát a hirdetési díjakkal, a telefon díjakkal, az utazási költségekkel ( ha máshol van az eladó ingatlana, mint ahol lakik ) a munkából való kieséssel, mert ezeket én mind átvállalom tőle a sikerdíj érdekében. A sikerdíj nagysága függ a Megbízás tartalmától. Két opció közül lehet választani, így igényekhez igazodva vállalom a megbízást. A Megbízási szerződés azért fontos, mert ezáltal az eladó biztonságban tudhatja személyes adatait és megosztott információt , de akár az ingatlanában tárolt értékeit is. A Megbízási szerződés jogosít fel engem arra, hogy az ingatlanába általam vitt érdeklődőket nyilván tarthassam, vissza kereshessem, számon kérhessem. Ugye milyen fontos lehet ez a nyilvántartás, ha esetleg valami eltűnik az ingatlanból? 

Szolgáltatási díjak:

                 EGYEDI MEGBÍZÁS                                                       FIX SÁVOSAN KIALAKÍTOTT DÍJAZÁS

- A vállalt határidő alatt a tulajdonoson kívül másik ingatlanos nem hirdetheti, nem adhatja el. Kiemelten hatékony hirdetés minimum 42 hirdetési portálon.

- Az egyedi megbízás határozott időre szól, ami általában 90 nap. A határidő lejáratát követően a megbízási szerződés módosítás nélkül egyszerű megbízássá alakul át, így annak feltételei vonatkoznak rá. Tehát másik ingatlanos is bevonható az értékesítésbe.

EGYSZERŰ MEGBÍZÁS                                                                                  3 % + Áfa

- Határozatlan időre szól. Hatékony hirdetés minimum 42 hirdetési portálon.

- Az egyszerű megbízás nem zárja ki másik ingatlan iroda megbízását is. A tulajdonoson kívül másik ingatlanos is hirdetheti, eladhatja.

Sokan nem is gondolják, hogy milyen veszélyek leselkedhetnek rájuk ha ingatlan eladásra vagy vásárlásra szánják rá magukat. 


A TőlemNeked Kft. Üzletszerű Ingatlanközvetítő tevékenységet folytat. Regisztrációs száma: C-491 / 2017

Bizonytalan vagy és tanácsadásra lenne szükséged? Az első konzultáció ingyenes !

Fordulj hozzánk bizalommal !

Online konzultáció

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.