Ingatlan fejlesztés

DEKRÁLLAK szolgáltatás a szép és harmonikus otthonokért 

Nőktől & Nőknek

Az emberek életük nagy részét az otthonukban töltik. Az otthon hangulata nagymértékben befolyásolja a benne lakó személyek életminőségét is. Itt és most nem kifejezetten az ingatlan nagyságára vagy az értékére gondolok, inkább a hangulat alatt azt a belső harmóniát értem, ami összhangban kellene hogy legyen a benne élők lelki világával. 

Ennek megértéséhez vizuális gondolkodás szükségeltetik, amivel a hölgyek jelentős része rendelkezik. A szépérzék már gyermekkorunkban is jelen volt, hiszen mi lányok jobban odafigyeltünk arra hogy ne legyünk piszkosak, imádtuk a szép babákat és a puha plüssöket, szépen írtunk és rendbe tartottuk a füzeteinket. Tisztelet a kivételeknek, akiket most remélem nem bántottam meg. No, én az átlagos lányokra gondoltam.

Ez a bizonyos szépérzék és vizuális gondolkodás így felnőtt fejjel nagy hasznunkra lehet. Ha érdekel , hogy miért akkor a DEKORÁLLAK szolgáltatásunk NEKED szól.

Ismerős ez a mondás? " Az Otthon a lélek tükre."

Érdekes párhuzamot lehet megfigyelni az ingatlan hangulatváltozása és a benne élő személyek viselkedésének vizsgálata során. Azok az ingatlanok, amik valami probléma miatt elhanyagolt állapotba kerülnek, olyan hatást gyakorolnak a benne élőkre amitől azok életminősége romlásnak indul.

Most nézzük meg fordítva. Azok az emberek, akiknek életminősége valami probléma miatt romlásnak indult, az olyan hatást gyakorolt az otthonára hogy annak állapota elhanyagolt állapotba került. 

Gondolom, most Neked is a pénz jutott az eszedbe :) . Mert ugye, ha nincs akkor semmire sincs.

Van egy jó hírem: 

Az otthonszépítés nem kerül olyan sok pénzbe mint gondolnád. Remek dekorációk készülnek újrahasznosított anyagokból és olyan otthoni lomokból, amiket már csak feleslegesen tárolsz. Ha van némi kreativitásod és bátorságod az önmegvalósítás útjára lépni, akkor tarts velünk ezen az úton! 


Ingatlan fejlesztés Tőlem Neked

Eljött a nők ideje

Mit tudunk nyújtani Neked?

A TőlemNeked Kft. DEKORÁLLAK szolgáltatása azoknak a nőknek nyújt segítséget, akik szívükön viselik családjuk sorsát ezért fontosnak tartják a szép és harmonikus otthon megteremtését. A jelenlegi szakember hiányos élet, valamint a folyton dolgozó férfiak időhiánya megteremtette a szükségletet a női alkotóképesség kibontakozására. Ezen képesség tökéletesítése céljából létrehoztunk egy alkotó közösséget és célunk a teljes körű megvalósítás elősegítése.

Ha szükséged van

- inspirációra és tapasztalatra

- hasznos tanácsokra

- bátorságra az önmegvalósításhoz

- elismerésre a munkád során

- segítségre és tanácsokra

- a stílusod megtalálására

- dekorációs ötletekre

- beszerzési forrásokra

és nem utolsó sorban az otthonod harmóniájának kialakítására, akkor tarts velünk!

Mire számíthatsz ha velünk tartasz?

- Egy hasonló beállítottságú alkotó közösség tagja lehetsz, ahol tanulhatsz, inspirálódhatsz és akár taníthatsz is másokat.

- Megerősödik az önbizalmad, hiszen egy csomó mindent önállóan is meg fogsz tudni valósítani az otthonodban.

- Kreativitásod felerősödik, hiszen látni fogod a lehetőségeket egy-egy másnak kidobásra szánt tárgyban is.

- Segítséget kaphatsz az anyagbeszerzésben és a munkafolyamatokban

- Elismerést kapsz a barátaidtól, de az irigyekkel ne foglalkozz... mert azok is lesznek.

- Erős és életvidám nő leszel, mert alkotni öröm :)

Ha többet szeretnél megtudni szolgáltatásunkról, akkor kérlek jelentkezz be !

Bizonytalan vagy és tanácsadásra lenne szükséged? Az első konzultáció ingyenes !

Fordulj hozzánk bizalommal !

Online konzultáció

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.