Bérlőközvetítés

Bérbeadás & Lakás kezelés

Bérbeadó kontra Bérlő

Szeretnéd kiadni a lakásod, de megbízható bérlőt keresel?

VAGY

Bérbeadó ingatlant keresel, de biztonságos feltételekkel?

Megtalálni azt az egyet, ami minden szempontból megfelelő?! - Nem is olyan egyszerű! Igaz?


A Kertvárosi Ingatlan Stúdió BÉRLŐKÖZVETÍTŐ szolgáltatása leveszi ezt a terhet a válladról. Több mint tíz éves szakmai tapasztalattal tevékenykedünk az ingatlan piacon és rutinos közvetítőként hozzuk össze a keresletet a kínálattal.

Meglévő ügyfélkörrel és kialakult kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, aminek köszönhetően a bérbeadás folyamata gyors és probléma mentessé válik.

BÉRLŐKÖZVETÍTŐ szolgáltatásunk több lépcsős folyamata a bérleti szerződéssel zárul le, amiben rögzítésre kerülnek a bérbeadás korrekt feltételei. Igény szerint közjegyző általi hitelesítéssel.


Megkönnyítjük az életed!

Nincs más dolgod, csak hátradőlni a fotelben és mi mindent elintézünk helyetted. Bérlőközvetítő szolgáltatásunkkal biztosítjuk a bérbeadók és a bérlők nyugalmát is egyaránt.

Bérbeadóknak

Ha nem szeretnél fölösleges köröket futni az ingatlan bemutatása során, akkor bízz meg minket a bérbeadással. Garantáljuk, hogy csak a potenciális érdeklődőket fogod megismerni.

Bérlőknek

Ha nem találsz magának megfelelő albérletet, akkor bízz meg minket a kereséssel. Garantáljuk, hogy mindent elfogunk követni annak érdekében hogy mi megtaláljuk neked.

A bérbeadás folyamata

Kapcsolat felvétel

Telefonos egyeztetést követően, megbeszélünk egy személyes találkozót a bérbeadandó ingatlan megtekintése miatt.

Személyes egyeztetés

A személyes találkozó alkalmával egyeztetünk a részletekről. Szükség esetén ingyenes tanácsadással szolgálunk.

Az ingatlan felmérése

Felmérjük az ingatlan paramétereit, összeírjuk az adatokat és elkészítjük a leltárt is. A Bérlőközvetítési megbízást aláírjuk.

Profi fotó készítése

Külső és belső profi fotókat készítünk. Ez az ingatlan bemutatásához is szükséges, de az állaállapot rögzítéséhez is fontos.

Nyilvántartásba vétel

A megbízásba vett ingatlanokat a saját ingatlannyilvántartó programunkon rögzítjük, így mindennek nyoma marad.

Hirdetési kampány

A sikeres bérbeadás céljából hirdetési kampányt indítunk el. Elkészítjük hozzá a hirdetést, profi szöveggel és profi fotókkal kiegészítve.

Érdeklődők tájékoztatása

A hirdetésre jelentkezők többsége egyéb kérdésekkel is elő szokott állni. Ezeknek az érdeklődőknek teljeskörű tájékoztatást adunk.

Érdeklődők szűrése

Tapasztalataink alapján ez az egyik legfontosabb teendő a bérbeadással kapcsolatban. Rutinosak vagyunk.

Potenciális bérlőknek az ingatlan bemutatása

A szűrésen átesett érdeklődők lehetőséget kapnak az ingatlan megtekintésére. Előre egyeztetett időpontban fogadjuk őket egymás után.

Bérlő kiválasztása

A potenciális bérlő kiválasztását mindig a bérbeadóra bízzuk, de személyes véleményünket mindenképp kinyilvánítjuk.

Szerződéskötés

A bérleti szerződést elkészítjük és a tervezetet megismertetjük a felekkel. Ha mindenkinek megfelel, akkor aláírjuk akár közjegyző által is hitelesítve.

Birtokba adás

A szerződéskötést követően, a megbeszélt időpontban birtokba adjuk az ingatlant. Mérőórák állását rögzítjük és a berendezési tárgyakat leltárba vesszük.

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataidat és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha további kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, akkor keress minket bátran az elérhetőségeink bármelyikén. Hétvégén is elérhetőek vagyunk.