Bérlőknek

Segítünk megtalálni az új otthonod!

Magyarországon az albérletpiac jelentős változáson ment keresztül az elmúlt években. Kereslet növekedés alakult ki az olcsóbb árfekvésű,  jó helyen levő és jó állapotú bérlemények iránt. Az albérletek árai folyamatos változáson mennek keresztül és a bérbeadók igyekeznek követni ezeket a változásokat. A budapesti magas árak általában  felhúzzák a vidéki árakat is, így a bérlők folyamatosan ki vannak téve az árváltozásnak. Aki nem bírja már anyagilag követni a bérleti díj emelkedését, az vagy hitelt vesz fel és sajátba költözik, vagy olcsóbb albérlet után néz, vagy egyéb opciót kénytelen választani. Így az albérletek jelentős része évről-évre megüresedik, illetve bérlőt cserél.

Tanácstalan vagy a továbblépéssel kapcsolatban?

Néha előfordul olyan helyzet, hogy az ember változtatásra kényszerül. Lehet ez párkapcsolati probléma, családi probléma, anyagi probléma vagy munkahely változtatás is akár.

Egy-egy krízis helyzetben nehéz egyedül helyes döntést hozni. Mielőtt az új élet küszöbére lépnél, érdemes egy átmeneti állapotot beiktatnod.

Erre tökéletes megoldás lehet egy olyan albérlet, ahol a bérbeadó rugalmasan kezeli és megérti a helyzetedet.

Keresünk neked egy ilyen albérletet ?

Állatbarát vagy és ezért nem találsz albérletet?

A bérbeadók többsége szereti a lehető legkényelmesebben végezni ezt a tevékenységet. Ezért van az, hogy a társasházban található lakásokat nem adják ki állatbarát bérlőknek, mert nem szeretnék a szomszédok rosszallását napi szinten hallgatni az ugató kutya miatt. Egy kiadó kertes ház az optimális megoldás az állatbarát bérlők számára, de abból ugye elég kevés van megfizethető áron.

Keresünk neked ilyen albérletet ?

Gyors megoldást keresel és egy bőrönddel költöznél?

A bútorozott és gépesített albérletek a legkelendőbbek a piacon. Mégsem igazi megoldás annak, akinek nincs lehetősége berendezni azt. Tányér, kanál és pohár nem tűnik nagy befektetésnek, de mégis egyszerűbb ha nem kell megvenni ahhoz hogy normális életet tudjon élni. Az olyan apartman lehet számodra az ideális választás, ahova tényleg csak egy bőrönddel is be tudsz költözni.

Keresünk neked ilyen albérletet ?

Kertvárosi Ingatlan Stúdió

Bérlőközvetítés, Ház- és Lakáskezelés, Ingatlanértékesítés a Csepel szigeten

Bérletközvetítés díja

BÉRLŐKNEK


Ingyenes nyilvántartásba vétel, kötelezettségektől mentesen


Nem foglalkozunk címkiadással, mert mi a MEGOLDÁSRA törekedünk. Ezért azokkal a bérlőkkel, akik komolyan gondolják a keresést... szeretnénk megismerkedni, hogy utána a legoptimálisabb albérletet tudjuk számukra kiajánlani. Az ismerkedés történhet személyesen és online felületen is egyaránt. Igényfelmérést követően akár azonnal is tudunk albérlettel szolgálni, de ha éppen nem .... akkor a lehető legrövidebb időn belül. 

Speciális igény esetén vállaljuk a megfelelő albérlet felkutatását, a megbeszélt határidő alatt.

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ                                                     5.000 Ft / óra
ONLINE KONZULTÁCIÓ                                                            5.000 Ft / óra
SPECIÁLIS KERESÉS                              Fix 100.000 Ft + Áfa megbízási díj

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataidat és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.
Ha további kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, akkor keress minket bátran az elérhetőségeink bármelyikén. Hétvégén is elérhetőek vagyunk.