Bérbeadóknak

Levesszük a terhet a válláról!

A bérbeadás ma Magyarországon egy jelentős bevételt eredményező hasznosítási forma, annak akinek üresen álló ingatlana van. Egy olyan passzív jövedelem képezhető vele, ami évről évre növekedhet az infláció függvényében. Mégis sokan fenntartással vannak a bérbeadással kapcsolatban, mert rosszak a tapasztalataik.

Passzív bevételt szeretne?

Üresen tartani egy ingatlant cseppet sem helyes döntés, hiszen az állaga az állástól is romolhat. Téli időszakban, ha nincsenek fűtve a falai, akkor fennállhat a fagyás veszélye.

Ha lakása áll üresen, akkor ugyan a falai fűtve vannak, no de a közös költséget kénytelen fizetni havonta. 

Nem lenne jobb bérbe adni?


Elege van a kert rendben tartásából?

Az üresen álló hétvégi házak és nyaralók a téli időszakban többnyire a rágcsálóknak kedveznek csak. A növényzet gyakran ápolatlanná válik és amikor beköszönt a tavasz, akkor egy csomó energia megy el a kert rendbetételével.

Vannak olyan nyaralók is, amik beszigetelve akár téli ott tartózkodásra is alkalmasak lehetnek. Bebútorozott állapotuk kiválló lehet kiadó apartman kialakítására.

Nem lenne jobb bérbe adni?

Befektetésben gondolkodik?

Az ingatlanbefektetés az egyik legjövedelmezőbb bevételi forma. Az ingatlanpiac függvényében akár továbbértékesítésből is lehet profithoz jutni. De a jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzet alatt nem biztos, hogy érdemes most ilyen céllal ingatlant vásárolni.

Azon kívül, hogy az eladás bizonytalan kimenetelű még egy halom adóvonzattal is jár. Ha öt éven belűl továbbértékesíti az ingatlant, akkor adófizetési kötelezettsége keletkezik.

Nem lenne jobb bérbe adni?

Kertvárosi Ingatlan Stúdió

Bérlőközvetítés, Ingatlanértékesítés, Ház- és Lakáskezelés Szigetszentmiklóson és a Csepel szigeten

 Bérbeadás díja

BÉRBEADÓKNAK


1. EGYSZERŰ MEGBÍZÁS   

Bérbeadás: Első hónap bérleti díj / Ft


Tanácsadás, fotózás, hirdetési kampány, bérlők szűrése, ingatlan bemutatása, bérleti szerződés minimum 1 évre, birtokba adás


2. BŐVÍTETT MEGBÍZÁS   

Bérbeadás: Első hónap bérleti díj / Ft

Lakáskezelés: Bérleti díj 10% / Ft / hó

                                                                                   

Tanácsadás, fotózás, hirdetési kampány, bérlők szűrése, ingatlan bemutatása, bérleti szerződés minimum 1 évre, birtokba adás, havonta ellenőrzés, bérleti díj beszedése, közműórák leolvasása, bediktálása, rezsi beszedése a bérlőktől, rezsi díjak kifizetése a szolgáltató felé, havonta elszámolás a bérbeadóval.


Bővebb információ:  +36-70-546-2913

Szolgáltatás megrendelése

Adatkezelési szabályzatunkat a lábléc menüben találja. Kérjük olvassa el és fogadja el az Adatkezelésre vonatkozó szabályzatunkat, mielőtt megadja adatait.